Смарт мотика

Уважаеми клиенти на НОВАКОМ,
имаме удоволствието да ви представим един актуален за сезона продукт – мотика. Тъй като винаги сме се стремели да бъдем визионери и да задоволим нуждите ви още преди да са възникнали предупреждаваме – това изобщо не е обикновена мотика.

Металната част е лазерно наточена от развойните инженери на Microsoft, NASA и майстор точилар от дупнишко, чието име не можем да споменем. Остротата е толкова висока, че не трябва да изпускате мотиката от височина повече от 1, 20 м., тъй като лабораторните опити показаха, че мотиката безпроблемно ще достигне ядрото на земята. За да не изгубите безвъзвратно уреда си предлагаме смарт – гривни, които да осуетят всякакво изпускане. Отделно, гривната следи в реално време парламентарния контрол на НС и през микроколонки /разработени от bose, jbl и респром/ ще следите устните дебати, както и нивото на Дунав в сантиметри. Сонсожмо ?

Здравината на копача е гарантирана от Швеция, където развойните инженери на Волво са рециклирали по 14 заводски модела “V80” за всяка една мотика. Доволни от резултата, те казват, че подобна плътност е имало само преди Големия взрив и за много кратно /около половин наносекунда/ в ядрения колайдер. Но както знаем и при двете след това всичко се разпада на ситно, а тук „нема да трепне”. Не бива да се притеснявате за теглото на металната част, тъй като тя не е особено метална – 80 % са карбонови нишки, заварени с фин титаний – 2%, а останалото са метали без имена, тъй като са извадени от вътрешността на метеорити, паднали наскоро в Мексико.

Боята, естествено, не е просто боя. Първият слой, всъщност е тънък филм диамантен прах, чиято здравина считаме, че е излишно да коментираме, следва антистатик, което служи да отблъсква картофите от пътя на острието. Дори и пред вас да има картоф с големината на тиквата от приказката за Пепеляшка, вие няма да го нарежете, колкото и душмански и точно да замахнете. Следващият слой в квази боята са най-обикновени сребърни йони, който е антиалерген, което позволява с мотиката да работят дори и бебета в кувьози.

За направата на хай-тек мотиката са привлечени специалисти от Sony, в сегмента фотоапарати, за да осигурят най-добрата пет-осова сензорна стабилизация между дръжката и металната част. Какво означава това на практика – за да постигнете изключително прецизен удар в желаната от вас точка, просто замахнете, без да се притеснявате на колко мастики сте. Гарантирано ще уцелите. Сензорите комуникират отлично с добавеното сателитно насочване, любезно предоставено от разработчиците на смарт-ракетите Томахоук.

PHD – тата от Лесотехническия университет в София имат решаваща заслуга за уникалната дървена дръжка. Първоначалната им идея е дръжката да е от стереопор, останал от майсторите, извършили външната изолация на университета. Идеята не сполучила, тъй като мотиката не можела да се съпротивлява дори и при най-лек повей на вятъра. Цялата конструкция тежала едва 34 грама. Развойният екип, работещ изключително по дръжката взе дуалистично решение – един модел дръжка, представляваща снаждане на три вида дървен материал – мангрово дърво от Бразилия, расло до половина потопено в река Амазонка, вишнево дърво от Киото, Япония и краден дървен материал от Пернишко, без оглед какво е. А другият модел е с дръжка от корк, обвит в тъмен махагон и тенис захват, одобрен лично от Роджър Федерер, за тези които обичат да се забавляват на нивата.

Разбира се, мотиката има Bluetooth /протокол 5/ и wi-fi /5 GHZ, 1600 mb/s/ връзка и е достатъчно да я прикрепите към ръката, на която и да е тъща, и ще можете от вкъщи през смартфона, напълно безжично да направлявате уреда, удобно излегнат във ваната. Ако мотиката се намира в район със слаб обхват ще е напълно достатъчно в горния край на мотиката да се постави антена от лада 1600.

Тъй като използването на тази мотика само по себе си е екстремно изживяване, поставихме две екшън камери GoPro – една на върха на острието, за да виждате какво се случва под земята, и друга – на върха на дръжката, улавяща всички емоции и изражения на работника. Втората камера е с изкуствен интелект и може да анализира получената информация и при лоши здравни показатели автоматично се свързва с водещи доктори от целия здравен спектър, като същевременно започва да предава видеовръзка към вашия личен лекар и автономно набира 112 и изпраща gps координати за местонахождението на бедстващия.

Цената на мотика с коркова дръжка е 1399 $, а с комбинирана дръжка – 1399,99 $, единствено с поръчка от НОВАКОМ. Ако поръчате два уреда и смарт-гривните, ще получите и безплатен китаец /с храна за шест месеца/, който ще ви замести в работата.

Гаранция: 24 месеца, а при интернет регистрация допълнителни 12 месеца гаранция /включително и на китаеца/. Бонус опция – ако нещо стане с китаеца /no matter what/ ще ви изпратим друг без оскъпяване.

Share

Вашият коментар