Секси мъжки професии

    Изпълнител на кънтри песни – по правило това са мъже на средна възраст с добро телосложение. Винаги са обути в прилепнали по задника дънки. Чепикът е умело подбран и обичайно е ципела с лек ток. Имат приятен загар, както подобава на човек от средния/дивия запад. И задължително трябва да излъчват мъжкарство. Не е известно да има кънтри певец – гей. За разлика от безброй гейове в останалите музикални жанрове. Плюс е, че имат добра хореография на танците и повечето вокали са и китаристи и дайретаджии /като Слави Трифонов/. Не случайно Никол Кидман се хвана с Кийт Ърбън, при това в най-наркоманския му период. А Никол Кидман умее да подбере мъж.

Адвокат - това е избръснат мъж в безупречен костюм, който умело борави с факти и аргументи тенденциозно в полза на своя клиент. За пари. За много пари.  В очите на дамите комбинацията от добър избор на дрехи, пъргав ум и човек защитаващ интересите й е достатъчно за да се появяват симпатии с леки еротични алюзии. Представете си един добър юрист по семейно право, при когото отива млада жена по причина предстоящ развод по вина на съпруга й. Помислете колко е удобно тя да преживее кратка, но страстна афера с адвоката си. При това съвсем дискретно. И без нужда да плаща допълнителен хонорар. Както направи Мадона във филма „Тяло на показ” или пък чисто адвокатския фасон на Киану Рийвс в "Адвокат на дявола”.

Съдов хирург – това е човекът с най-голяма власт. Той държи живота на всеки, който е на операционната му маса. Допълнително, че това са хора с високи доходи, уважавана професия. Имат поне 4-5 бели престилки, което незнайно защо, но е факт - жените намират за секси. Особено ако имат шипове на тила и държат главата си леко изкривена. Като Джордж Клуни в "Спешно отделение". Отделно, че по време на прегледи и операция ви виждат голи, така че първата бариера пада още на етап запознанство.

   Космонавт – първо, целият свят е вперил очи в тях, еле па ако стъпят за сефте на някой нов сателит на Земята или планета /по-рядко/. Второ - имат страхотна физика, заради която може да се каже, че са богоизбрани. А вестибуларният им апарат е да си е*е майката добър. Смятайте само за какви секс пози и с каква продължителност може да стане дума. Прибавете към това, че повечето от тях стоят по година/година и нещо сами или в коч компания в космоса и като кацнат, само като кацнат и….  Имат страхотна памет – неслучайно Нийл Армстронг щом кацнал на Луната казал „Честито, мистър Горски”, защото като дете чул комшийката да казва на мъжа си /въпросния Горски/ „ще получиш фелацио, когато комшийското дете кацне на луната”. Отделно, че са виждали неща, които никой друг не е. Освен това, когато ги изпратят на командировка няма най-неочаквано да ви цъфне на вратата, а най-малкото ще го съобщят по телевизията. Така че спокойно може да си правите, каквото си правите. С когото си правите.

Главен енергетик в атомна централна – а на тъмно и студено стои ли ти се. А колко души на земята разбират какво прави тоя човек. А ядрени аварии, преживяват ли ти се ? Така че мили госпожици това е вашият човек. Може би е излишно да се спомене, че взимат поне 3-4 минимални на месец. Поне. И тоя пич, като хирурга има престилка. Само че от ония дето ви навличат като си снимате зъбите, за да задържат радиацията. Виж, за престилката не съм сигурен, но барем елече си обличат. И очила си имат. Но да не стават грешки. Това че е главен енергетик на атомна централна не означава, че може да сменя реотани – той е по силните токове. Най-много яко да ви стресе в леглото /с биологичния реотан/.

Гинеколог – Жените сами им се събличат. И им се редят на опашка. Всеки здравомислещ мъж трябва да има известни опасения, ако жена му си запазва час при мъж гинеколог дори и месец по-рано. При все упорития сърбеж, бяло течение или гъбички. Има стар и проверен лаф, че „няма нищо по-силно от зъбобол и жена със сърбеж”. Така че има за какво да се кахърите ако жена ви се върне доволна от гинеколога си – явно е че /я/ е оправил. Има и леко успокоение – тия докторчета са виждали толкова …, че може вече да им е през …. Въпреки, че още не съм чул за гей-гинеколог.

Share

Вашият коментар