Най-добрите подаръци за 14-и февруари

    Подаръци за Него:

  1. Тройка с най-добрата ви приятелка. Най-добрата, защото най-лесно може да я навиете. Но първо проведете откровен разговор с партньора ви, защото често се случва те вече да са правили секс, а мъжете рядко обичат да повтарят бройките си и така всъщност може леко да го разочаровате. Идеята пропада ако услужливата ви приятелка ще е извън страната или на тази дата има друга тройка. Но ако тя е самотна душа, значи правите голям жест и за нея тъкмо на празника на любовта.

    За реализация на идеята са достатъчни: 4,70 лв. -  взимате едно шише червено вино „Механджийско“ от 2 литра за 3,70 лв. за отпускане и една червена крушка за романтика от левчето. Приемаме, че момичето не е професионалистка, така че за такива работи пари не взима.

  1. На 29.04.2017 г. ще се състои мега сблъсъкът в свръхтежка категория по бокс между Владимир Кличко и Антъни Джошуа. Боят ще е на стадион „Уембли“, Англия. Добри места ще могат да се намерят по 500 паунда. Да речем, че ако резервирате до една седмица самолетни билети цената им ще бъде около 200-250 евро отиване и връщане. Но ако искате да го съкрушите от умиление му дайте и 100 евро за проститутка или бира. Все пак и бардаците и бирата им са на световно ниво. Вярваме, че при такъв подарък ще ви обича цяла година. И на осми март няма да забрави да ви купи зюмбюлче.

Цена: около 1700 лв. Да скъпичко излиза. Но любовта няма цена.

  1. Ако поради възрастта си мъжа ви вече няма влечение към еротичните игри, то проявете креативност и му направете подарък тип „матрьошка” – в един голям бидон намъкнете един куп все по-малки бидончета. В най-малкия сложете някакъв комплект бургийки/отвертки/джиджибички/джиджавки feat. бурканче със стерилизирани люти чушлета и плетени чорапи. Ако се зарадва на някое от посочените може тихо да си поплачете за младостта, по възможност без да ви види. Подаръкът е удачен и за мъже, които държат повече на Трифон Зарезан, отколкото на свети Валентин.

Цена: има бидони и бидони, бургийки и бургийки, но да кажем 300 лв. /горе-долу/.

 

Подаръци за Нея:

  1. Дамите обичат екскурзии и за да не загрубяват нещата с разни изневери първо се сетихме за остров Лесбос, надявайки се че всичко е постарому и вашата половинка ще попадне само на жени. А романсите с други жени не ги броим. Да, ама не. Там имало хиляди бежанци, които… Затова Лесбос отпада. Отпадат и екскурзиите като цяло.
  2. Всъщност ако получите билети за Кличко-Джошуа, може бързо да направите реконтра и вие да й връчите билети да пътува с вас. Ако извадите кеш за шопинг по „Пикадили стрийт“ или поне билет за двуетажните бусчета, турът из пъбовете или бардакът си остава.

Цена: колкото тя на вас, толкова и вие на нея. Ще сте нула на нула. Няма прецакан.

3: Ако искате да блеснете в очите й купете джакузи плюс крава, плюс агрегат за доене. Обясняваме: джакузито е ясно, кравата е за да дава мляко, с което жена ви да си прави „банята на Клеопатра“ /реално Клеопатра се е къпела с магарешко мляко, което не е вино, но с магаре вече става сложно, затова се придържайте се към адаптираната версия/. Агрегатът се поставя на вимето на кравата, за да не се налага жена ви ръчно да я дои. Отделете средства за стопанска постройка, храна и човек, който да се грижи за животното. Ефектът ще е поразителен както за жена ви, така и за джоба ви.

Цена: има джакузита и джакузита, крави и крави, агрегати и агрегати, така че сумата е относителна. Добре е всичко да е „Сони“. Да и кравата, че ремонтите са скъпи.

Съвети и към двата пола – следете да не размените подаръците на любовниците си с тези на партньора. Освен ако те не се срещат помежду си /за да си ги разменят/.

Или пък що не излезете с любовника на жена си, а тя с вашата… Така де, мъжете – по мъжки, жените – по женски. Ако ви допадне може да повторите на 02.02.

Share

Вашият коментар