Многодетни звезди

 

Красиви, талантливи и желани – те са звезди на киното и музиката. Извоювали са своето място в сърцата на публиката. Но освен значимите си роли, или световни хитове, те ще оставят нещо по-безценно на този свят: своите деца. Ще ви представим няколко известни дами, които са щастливи майки на три и повече наследници:

Виктория Бекъм

Виктория Бекъм

Тя е поп певица, дизайнер и бизнес дама, а в личен план – от 18 години съпруга на футболиста Дейвид Бекъм и майка на четирите им деца: трима сина – Бруклин (роден 1999 г.), Ромео( р. 2002 г.), Круз  ( р. 2005 г.) и  една дъщеря – Харпър Севън (р.2011 г.).

Мерил Стрийп

Мерил Стрийп

Мерил Стрийп неслучайно е смятана за най-великата жива актриса в света – многобройните й награди са признание за таланта й. На семейното поприще тя също се радва на успех – дълъг брак с Дон Гъмър и четирите им деца Хенри, Мейми, Грейс и Луиза.

 

Селин Дион

 

Селин Дион

 

Ненадмината с гласа си дива на световната поп музика, тя е майка на трима сина: Рене – Шаръл  (16 години) и шестгодишните близнаците Еди и Нелсън, от съпруга й Рене.

 

Дженифър Гарнър и Бен Афлек

 

Дженифър Гарнър

Звездата от сериала „Наричана още“ има три деца от актьора Бен Афлек, с когото са в процес на развод. Две момичета – Серафина и Вайълет, и момче – Самюъл.

 

 

Елизабет Тейлър

Елизабет Тейлър

Кино икона и майка на четири деца: двама сина  – Майкъл и Кристофър, две дъщери  – Лиза и Мария (осиновена).

 

Share

Вашият коментар