Щастливи звездни бракове

Създаването на щастлив семеен съюз е трудна задача, за която няма готова формула.  Бракът е истинско щастие, когато в него цари хармония, и тежко бреме, когато е изпълнен с нерешени конфликти. Затова постигането на дълъг и щастлив семеен живот е сложен процес, още повече за двойките, които освен  с  трудностите на общото съжителството, трябва да  се сблъскват ежедневно и със светлините на прожекторите. Представяме ви няколко световни звезди с дълги и стабилни бракове, които издават техните формули за щастие в брака:

Ед Харис

 

Ед Харис със супругата си и дъщеря им

Актьорът Ед  Харис (66 г.), известен с талантливите си превъплъщения във филми като „Красив ум” и ”Аполо 13”, е женен от 1983 г. за актрисата Ейми Мадиган (66 г.).  Нарича я  любовта на живота си. Двамата съпрузи се запознават на снимачната площадка и се женят след по-малко от година. Тяхната дъщеря  – Лили Долорес, се ражда през  1993 г. В интервю преди години Харис определя нейната поява на бял свят като един от най-щастливите моменти в живота си, заедно с това… да лови риба със съпругата си и техни близки по река Колорадо. Споделя също, че любимият му аромат е мириса на кожата на жена му. Двойката продължава да е щастлива през годините и да предпазва брака си от изкушенията на Холивуд.

Стинг

Стинг и Труди

Стинг ( 65 г.) и съпругата му Труди Стайлър ( 63 г.) живеят заедно от 1982г., когато певецът се разделя с първата си съпруга. Женят се чак  през 1992 г. Двамата имат четири деца – две момичета  и две момчета.  Двойката споделя открито, че подържат страстта помежду си  с помощта на екзотични практики. Стинг признава преди време, че приятелството, което ги свързва е изиграло важна роля за съхраняване на връзката им по време на разделите, свързани с неговите турнета. Друга тайна, която споделя музикантът за това да си щастлив с жената до себе си: „ Аз не я приемам за даденост!”. В крайна сметка, обаче явно късметът да срещнеш  половинката си има голямо значение, убеден е Стинг.

 

Дензъл Уошингтън

Дензъл Уошингтън със съпругата си

Актьорът Дензъл Уошингтън (62 г.) – носител на две награди „Оскар”, три „Златни глобуса” и награда „Тони” и любимец на киноманите по цял свят. Едно от най – големите му постижения в живота, отвъд наградите и славата, безспорно е сполучливият му  брак с актрисата Паулета (66 г.). Двамата се запознават на обичайното място –  снимачната площадка. Филмът се казва „Вилма” (1977 г.). Женят се през 1983 г. и имат четири деца. Напук на слуховете, които ги развеждат през годините, те са все така сплотени и заедно.

Дензъл Уошингтън разказва, че в семейството, в което е отгледана жена му, имало любов и близост, от които той имал нужда. Паулета, от своя страна, смята, че му дава стабилност. Тази година в интервю за Extratv тя споделя, че нямат тайна за дългия си брак, а имат вяра. „Не е магия, а работа”, казва за успеха на брака им. Дензъл добавя, че първото условие за това е, че има добра съпруга. А останалото е работата върху връзката да продължава.

Share

Вашият коментар